Oversikt

NES-møtet 2018 arrangeres i Trondheim fra 31. mai - 2. juni i regi av St. Olavs Hospital HF. Tema er ”Den sårbare pasienten".

Velkommen til Trondheim og til historisk grunn 1.juni.

Fra å huse vikinger, middelalderkonger og trønderrockere er Trondheim i dag et sentrum for høyere utdanning. Norges teknisk naturvitenskapelige universitet opprettet i 1996 er landets største. Sykehuset St Olavs hospital flyttet inn i nye flotte lokaler 2006-2013 og har over 10000 ansatte, i Nevroklinikken alene over 250.

For å vise frem de beste sidene av byen avholdes årets NES-møte i Erkebispegården ved siden av Nidarosdomen, mens vi kvelden fredag 01.juni reiser ut til Munkholmen for middag. Allerede torsdag kveld 31.mai kl 19.00 møtes de som har anledning ved enden av Gamle Bybru på Bakklandet så spaserer vi opp til Kristiansten festning for uformelt samvær.

Vi gleder oss sort til et faglig og sosialt trivelig møte med kolleger og venner.

Med vennlig hilsen

Christian Samsonsen overlege/seksjonsleder, Avdeling for nevrologi og klinisk nevrofysiologi, St Olavs hospital, på vegne av lokal arrangementskomite

Se program her.

Påmelding og praktisk informasjon finner du her.

Vi ønsker igjen å synliggjøre norsk epilepsiforskning i en egen sesjon med frie vitenskapelige foredrag. Frist for å sende inn abstrakt er 1.mai. De tre beste innsendte abstraktene vil bli tildelt reisestøtte (3000 kr). Den beste presentasjon under sesjonen tildeles "NES Forskningspris", som består av 5000 kr og gratis påmelding til neste års NES-møte (2019).  Se utfyllende informasjon her. 

Det er søkt om at møtet blir godkjent som videreutdanningskurs for leger i spesialisering og sykepleier

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler